Ana SayfaHaberlerİki genç kadını öldüren Semih Çelik’in babası: “Bir gün önce ‘Baba seni...

İki genç kadını öldüren Semih Çelik’in babası: “Bir gün önce ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu”

İstanbul’da İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldüren Semih Çelik’in babası A. Çelik’in polis ifadesi ortaya çıktı: “Bir gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı.” Bir dönem kasapta çalışan Semih Çelik’in her iki cinayette de beşli bıçak seti kullandığı tespit edildi.

İstanbul’da 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i öldüren ve sonra kendisi de intihar eden Semih Çelik’in (19) babası A. Çelik’in polise verdiği ifade ortaya çıktı.

Yeni Şafak’ta yer alan habere göre; A. Çelik, polise verdiği ifadesinde, cinayetlerden bir gün önce oğlu Semih Çelik’in kendisine “Baba seni nasıl öldüreyim?” diye sorduğunu söyledi.

A. Çelik’in polis ifadesinde şunlar yer aldı:

“Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı.”

“Kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştı”

A. Çelik, ayrıca bir süre kasapta çalışan oğlu Semih Çelik’in “kasapta çalışırken uyuşturucuya alıştığını” söyledi.

İstanbul Narkotik Şube ekipleri Semih Çelik’in uyuşturucuyu kimden aldığını bulmak için inceleme başlattı.

Beşli bıçak seti kullandı

Öte yandan bir süre kasapta çalışan Semih Çelik’in her iki cinayette de satın aldığı 5’li bıçak setini kullandığı tespit edildi.

- Advertisment -