Ana SayfaHaberlerGündemİmamoğlu: İstanbul ve ilçelerinde kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz...

İmamoğlu: İstanbul ve ilçelerinde kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz…

İmamoğlu: "Bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde, bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Gökhan Günaydın’ın da katıldığı Çatalca’da düzenlenen fide dağıtım töreninde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gelecek seçimlere ilişkin mesajlar verdi.

İmamoğlu şunları söyledi:

“İstanbul ve ilçelerinde kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz…”

“Göreceksiniz, umutla ayağa kalkın; biz hem bundan sonraki İstanbul seçimlerini hem de İstanbul’un ilçe seçimlerini kazanmaya devam edeceğiz. Bununla yetinmeyeceğiz. Ülkemizin makus talihini yenemediğimiz bu seçimde,  bir sonraki seçimde yenme konusunda da kararlı çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Dolayısıyla yılmak yok, yolumuza devam edeceğiz. Ama vatandaşımızla yüzleşeceğiz. Yaptığımız eksikliklerden dolayı onlardan özür dileyeceğiz. Onlarla dertleşeceğiz, konuşacağız. Eleştirileri alıp baş tacı edeceğiz. Önümüze,  vatandaşlarımızın dilek ve tavsiyeleriyle bakacağız.”

“Buradaki kardeşiniz asla vazgeçmeyen bir kardeşiniz”

“Milletin hizmet alması için bu millete ait milletin iktidarlarının kurulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayınız buradaki kardeşiniz asla vazgeçmeyen bir kardeşiniz. Bunu herkes bilsin.”

- Advertisment -