Ana SayfaHaberlerİmamoğlu: “Kendimi Türkiye’nin merkezinde görüyorum”

İmamoğlu: “Kendimi Türkiye’nin merkezinde görüyorum”

Karar yazarlarının sorularını yanıtlayan Ekrem İmamoğlu: “Kişisel olarak merkezi temsil ediyorum; kendimi Türkiye'nin merkezinde görüyorum."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karar Gazetesi’nin yeni binasına yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde gazetenin yönetici ve yazarlarıyla sohbet etti. 

Ziyaret sırasında soruları yanıtlayan İmamoğlu, CHP’nin politik duruşuyla ilgili olarak, partinin yerinin merkez olarak kabul edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

İmamoğlu, kendisini de ülkedeki toplumsal ve kültürel merkezin bir temsilcisi olarak gördüğünü belirterek, “CHP merkezde durmalı tabii, partimiz zaten merkezde duruyor. Bunu sağ ya da sol olarak görmemek lazım. Ben de kişisel olarak merkezi temsil ediyorum; kendimi Türkiye’nin merkezinde görüyorum” dedi. İmamoğlu, bu yaklaşımın sadece kendi siyasi duruşu değil, CHP tabanının da bir beklentisi olduğunu ekleyerek, “CHP tabanı da bizimle aynı düşünceyi paylaşıyor. Bu yüzden hem bana hem de Mansur Bey’e büyük önem atfediyorlar” ifadelerini kullandı.

- Advertisment -