Ana SayfaHaberlerİYİ Partili büyükler önlük giyip Andımız okudu

İYİ Partili büyükler önlük giyip Andımız okudu

İYİ Parti Kastamonu İl Başkanlığı, ‘Andımız’ın yürürlükten kaldırılmasına tepki olarak Nasrullah Meydanı’nda basın açıklaması yaptı. Siyah önlükler giyen İYİ Partililer, meydanda hep birlikte Andımız’ı okudu.

Doğrusöz Gazetesi’nin haberine göre Andımız’ın okunmasından sonra konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Çıvgın şöyle konuştu:

Bir ülke düşünün ki, iktidar sahipleri okullarda öğrencilerin andımızı okumalarından rahatsız oluyor. Türklüğe bu kadar öfke ve kin ancak, Türk düşmanlarında olur. Türk yurdunda Türk düşmanlığı yapan zihniyete ve destekçilerine yazıklar olsun. Andımız yasaklandı; yasaklayanlar kimler? Mecliste andımızın okullarda yeniden okunması teklifine destek veremeyenler, Danıştay kararına tepki gösteriyor. Türk milletini sahipsiz mi sanıyorsunuz. Bu millet de artık sizden rahatsız. İYİ Partililer olarak kurdu çakala boğdurursak, bize yazıklar olsun. Ant olsun ki andımızı tekrar okullarımızda okutacağız. Burada bizlerle beraber olan tüm Kastamonulu hemşerilerimize, dava arkadaşlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ederiz. Ne mutlu Türküm diyene!”

- Advertisment -