Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu, HDP’li Semra Güzel’in tutuklandığını kendisini etiketleyerek duyuran Soylu’ya Erdoğan’ı etiketleyerek cevap...

Kılıçdaroğlu, HDP’li Semra Güzel’in tutuklandığını kendisini etiketleyerek duyuran Soylu’ya Erdoğan’ı etiketleyerek cevap verdi: “Bu ilgi istiyor…”

Hakkında 2 fezleke hazırlanan ve yasama dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel, MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonunda yurtdışına kaçmak için Edirne'ye giderken yakalandı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu etiketleyerek “Sevgili Kılıçdaroğlu, sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi" dedi. Kılıçdaroğlu ise Soylu'nun tweetini alıntılayarak Erdoğan'ı etiketledi ve “Bu ilgi istiyor. Al bunu ilgilen biraz…” yazdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “silahlı terör örgütüne üye olma” iddiasıyla hakkında iki fezleke hazırlanan ve yasama dokunulmazlığı kaldırılan HDP’li Semra Güzel’in gözaltına alındığını twitter’dan yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu etiketeyerek yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 “Sevgili Kılıçdaroğlu, sana üzücü bir haberimiz var: HDPKK’lı Semra Güzel enselendi. Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli Göçmen Kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan kişi ile Edirne’ye giderken MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yakalandı.”

CHP lideri, Soylu’nun bu tweet’ini alıntıladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı etiketleyerek cevap verdi:

“Bu ilgi istiyor. Al bunu ilgilen biraz…”

- Advertisment -