Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu: “Yedi karanlık gecede mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm”

Kılıçdaroğlu: “Yedi karanlık gecede mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yayımladığı videoda elektriksiz geçen 7 gününü anlattı: "Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2021 yılında faturalarını ödeyemediği için elektrikleri kesilen yurttaşların yaşadığı soruna dikkat çekmek ve yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için elektrik faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte elektrikleri kesilen evinde bir hafta boyunca elektriksiz yaşadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, evinde elektriklerin kesik olduğu bir haftayı  YouTube hesabından yayımladığı videoda anlattı:

Kılıçdaroğlu videoyu paylaştığı Twitter postunda, “Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur” dedi.

- Advertisment -