Melania Trump belgeseli geliyor: “Tarihin yazılışına tanıklık edin”

ABD First Lady’si Melania Trump’ın özel yaşamına ve Beyaz Saray’a dönüş sürecine odaklanan Melania adlı belgesel, 30 Ocak’ta sinemalarda gösterime girecek. Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) yapımı belgesel, Trump ailesine “benzeri görülmemiş erişim” sunduğunu iddia ediyor.

Fragmanda, ABD Başkanı Donald Trump’ın bir konuşmayı prova ettiği bir sahne yer alıyor. Trump, “Benim en büyük mirasım bir barış yapıcı olmak olacak” derken, Melania Trump sözlerini “Barış yapıcı ve birleştirici” diyerek tamamlıyor.

Belgeselde Melania Trump’ın oğlu Barron Trump ve babası Viktor Knavs da kısa sahnelerde görülüyor. Ayrıca First Lady’nin dikkat çekici görünümlerini hazırlayan moda tasarımcılarına da yer veriliyor. Fragmanda ekrana yansıtılan ifadelerden biri ise “Tarihin yazılışına tanıklık edin” oluyor.

Bir başka sahnede Melania Trump’ın, Gizli Servis görevlisi olduğu anlaşılan bir kişiye “Güvenli mi?” diye sorduğu duyuluyor. Fragman, Trump çiftinin 2025’teki yemin töreninden görüntüler de içeriyor.

Yönetmenliğini Brett Ratner’ın üstlendiği belgeselde Melania Trump, siyah stiletto çizmeleriyle siyah bir SUV’dan inerken ve ardından altın detaylarla süslü Doğu Kanadı konutunda, eşinin ikinci yemin töreni için beyaz-siyah bir balo elbisesiyle görülüyor. Fragmanda ayrıca “Amerika Birleşik Devletleri First Lady’si olmak için 20 gün” ifadesi yer alıyor.

104 dakika uzunluğundaki belgeselin finali ise Melania Trump’ın eşiyle yaptığı bir telefon konuşmasıyla bitiyor. Trump’ın “İzledin mi?” sorusuna Melania Trump, “Hayır, izlemedim. Haberlerde görürüm” yanıtını veriyor.

Önceki İçerikStadyumlarda slogan gerilimi: Leyla Zana’ya küfreden Bursaspor’a destek de vardı Leyla Zana’ya destek de
Sonraki İçerik30 yaşındaki Leyla Mizrahi, uykusunda hayatını kaybetti