Ana SayfaHaberlerÖzdağ’dan Bahçeli’ye: ‘Sizinle alakası yoksa milletvekiliniz neden savcıyı tehdit etti?’

Özdağ’dan Bahçeli’ye: ‘Sizinle alakası yoksa milletvekiliniz neden savcıyı tehdit etti?’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “saldırıyı kendisi organize etti” iddiasına cevap verdi ve MHP liderinin iddiasını kanıtlamaması halinde hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın 15 Ocak günü evinin önünde uğradığı saldırı ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Dün (26 Ocak) MHP grup toplantısında yaptığı konuşmada Devlet Bahçeli, Selçuk Özdağ’a yapılan saldırı hakkında, “Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip ‘bana saldırdılar’ çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır. Film setlerinde görülebilecek bu numaralar eskimiş, alıcısı da kalmamıştır” diye konuşmuştu.

Bahçeli’nin bu açıklamalarına cevap, dün gece Halk TV’de canlı yayın konuğu olan Selçuk Özdağ’dan geldi. Özdağ, “Evimize kamera koymuşuz ve bu şahısları ben tutmuşum, kendimi dövdürtmüşüm. Sayın Bahçeli böyle söylüyor. Sayın Bahçeli, onu ispat edecek. Bunu sayın Bahçeli’nin ispat etmesi lazım. Çünkü iddia sahibi, ispat etmesi lazım iddiasını” dedi.

Özdağ şöyle devam etti:

“Ben tanınan biriyim. 45 yıldır meydanlardayım. Devlet Bahçeli ‘bizimle alakası yok’ dedi. Sizinle alakası yoksa neden milletvekilleriniz savcıyı tehdit etti? Re’sen soruşturma açılmadı, Adalet Bakanı sessiz kaldı. Yine MHP’li bir başkan bu saldırının iyi olduğunu söyledi. Eğer alakanız yoksa bu insanları disipline verdiniz mi? Bütün milletvekilleri beni arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Bu kişilerin yakalanması gerekiyor. Bana saldırıyı yapanlar, bugüne kadar saldırıyı yapanlar terör savcısına verilsin.”

Selçuk Özdağ ayrıca, MHP liderinin iddiasını kanıtlamaması halinde kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi.  

- Advertisment -