Ana SayfaANALİZLERÖZEL HABER: Sanal parti devlet: 11 ilin valisi #ErdoğanınYanındayız dedi

ÖZEL HABER: Sanal parti devlet: 11 ilin valisi #ErdoğanınYanındayız dedi

Erdoğan’ın Boğaziçi protestoları için “Yürekleri yetse Cumhurbaşkanı istifa etsin diyecekler” demesinin ardından sosyal medyada başlayan #Erdoğanistifa hashtagine karşı AK Parti’nin başlattığı ve bakanların da destek verdiği #ErdoğanınYanındayız kampanyasına 11 ilin valisi de katıldı. Erdoğan’la fotoğraflarını paylaşan valilerden bazısı “Başaramayacaksınız”ı, bazısı “dün de bugün de yarın da”, bazısı da “Reis” diye yazdı.

Amasya, Aksaray, Balıkesir, Bayburt, Düzce, Erzincan, Giresun, Kocaeli, Ordu, Sivas, Trabzon illerinin valileri AK Parti tarafından sosyal medyada başlatılan “#Erdoğanınyanındayız” kampanyasına twitter hesaplarından destek verdi. 

Sosyal medyada önce Trabzon Valisi’nin paylaşımı dikkat çekti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, valinin paylaşımı için “Tarafsız olması gereken devlet pozisyonlarının siyaset yapmasında beis görmüyorlar onu anladık da, militan deyince de kızmayın be kardeşim!” dedi.

Ama Trabzon Valisi yalnız değildi. 10 ilin valisi de onaylı resmi hesaplarından Erdoğan’a destek kampanyasına katılmışlardı.

İşte o valiler ve attıkları mesajlar:

Amasya

Aksaray

Balıkesir

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:Ekran Resmi 2021-02-06 19.54.47.png

Bayburt

Macintosh HD:Users:yildirayogur:Desktop:Ekran Resmi 2021-02-06 19.32.41.png

Düzce

Ezincan

Giresun

Kocaeli

Ordu

Sivas

Trabzon

- Advertisment -