Özgür Özel, “İktidarın DEM’i kendisine yaklaştırmak, CHP’yi de eski DEM’lileştirmek gibi hedefi var mı?” sorusunu yanıt verdi:
“Bu iki partiye de hakaret. Demirtaş’ı 9 yıldır içeride tutacaksın, Figen Yüksekdağ’ı içeride tutacaksın. Yapmadığını bırakmayacaksın sonra ‘Bir oyun kurayım, gel deyince DEM yanıma gelsin’ diyeceksin.
DEM Parti kendi iradesi, kitlesi olan bir parti. Ne biz gel deyince gelir ne de birisi gel deyince gelir. Kendileri açısından doğrusu neyse onu yapar.”
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.