Özgür Özel konuşmasında, “Özkan Yalım o görüntülerle ilgili ailesine ve partisine karşı sorumludur. Biz de bu konuda yapmamız gerekeni yapacağız. Ben halkımızdan özür diliyorum; böyle görüntülere kapı açtığımız için utandım” dedi.
Ayrıca Özel, operasyon sırasında ortaya çıkan görüntülerin siyasi amaçla kullanıldığı iddialarına tepki göstererek, “Özkan Yalım o görüntülerle ilgili ailesine ve partimize karşı sorumlu, biz de Uşak halkına karşı sorumluyuz. Ama milletin özel hayatı millete emanet. Polis kamerası görüntüleri birkaç saat içinde AK Parti’nin Sabah gazetesinde. Erdoğan’ın seçimi kazanması için bu görüntülere umut bağlamışlar. Polis kamerasından paparazi kamerası çıkaran düşmüşlüğe lanet olsun.” ifadelerini kullandı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.