Ana SayfaHaberlerÖzgür Özel’in iktidara yakın gazeteciyle görüşmesi krize dönüştü. Özel: “Bizi yayınlarına çıkarmıştı”

Özgür Özel’in iktidara yakın gazeteciyle görüşmesi krize dönüştü. Özel: “Bizi yayınlarına çıkarmıştı”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile görüştü. Görüşmenin fotoğrafları muhalif isimleri kızdırdı. İYİ Partili Lütfü Türkkan: “Bir trolü makamda ağırlamak çok iyi bir fikirdi.”, Fatih Altaylı: “Özel'e görüşmeniz lazım' diyen kimse, sarayın CHP'ye yerleştirdiği adam o kişidir” Yılmaz Özdil: “Cumhuriyet Ak Partisi…” Özgür Özel’den tepkiler üzerine açıklama geldi: “Bizim mahallede makbul bir isim olmayabilir ama bu yerel seçim öncesinde başka pek çok CHP'li belediye başkanını yayınlarına aldı.” Karagöz: "Görüştüm, görüşüyorum, görüşeceğim.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’de gazeteci Taha Karagöz ile görüştü.

Karagöz, görüşmeyi “Ankara’daki son durağım” diyerek duyurdu:

AK Parti ve İYİ Parti ile de görüştü:

Taha Karagöz, tepki çeken Özel görüşmesinden önce AK Parti ve İYİ Parti ile de görüşmüştü. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, görüşmeyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı:

Görüşmeye tepkiler: 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan: “Ağzından akıttığı salyalarla yıllarca bizlere saldıran bir trolü makamda ağırlamak çok iyi bir fikirdi.”

Partimize, Kurucu Genel Başkanımıza, bize çeşitli iftiralar atarak yalan haber yapmakta usta gazeteci görünümlü bir şahsı, ağzından akıttığı salyalarla yıllarca bizlere saldıran bir trolü Grup Başkanvekilliğinin ilk gününde makamda ağırlamak çok iyi bir fikirdi.

Fatih Altaylı: “Özel’e ‘Taha Hüseyin Karagöz’le görüşmeniz lazım’ diyen kimse, sarayın CHP’ye yerleştirdiği adam o kişidir”

Fatih Altaylı, Youtube kanalından yaptığı açıklamada görüşme için “Özgür Özel’e ‘Taha Hüseyin Karagöz’le görüşmeniz lazım’ diyen kimse, CHP içindeki hain o’dur. Kim ona Taha Hüseyin Karagöz’e prezante ettiyse, Özgür Özel onu yanından uzaklaştırsın. Sarayın CHP’ye yerleştirdiği adam o kişidir, net.” dedi

Yılmaz Özdil: 

Oyuncu Şahan Gökbakar:

Taha Karagöz’den tepkilere yanıt: “Görüştüm, görüşüyorum, görüşeceğim.”

“12 yıldır gazeteciyim. Savaşta, afette, hastalık bölgelerinde görev yaparken rastlamadığım kişilere, oturduğu yerden ahkam kesenlere hesap verecek durumda elbette değilim. Fonlardan, nefretten, çapsız ilişkilerden beslenenlere de öyle ancak kafa karışıklığına sebebiyet vermemek adına, tüm ev sahipleri ile gazeteci-politikacı diyaloğu içinde görüştüm, görüşüyorum, görüşeceğim. Yankı odalarında kalmak isteyenler, iletişimden kaçanlar ötede dursun. Sözüm konuşmayı ve dinlemeyi bilenlere.”

Özgür Özel’den açıklama: “Bizi yayınlarına çıkartmıştı”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tepki çeken görüşme hakkında açıklama yaptı:

“Daha evvel bize söz hakkı tanımış bir isimdi. Ve dün başka siyasilere uğramış; siyasilere uğrarken bizim odamıza da uğradı ve o sırada nikah davetiyesi bıraktı. Kapımıza gelmiş, bu kişiye kabul etmemek olmaz. Ayrıca geçmişte bazı televizyon programlarına katıldığım için böyle bir durum da oluşmuştu. Seveni var, sevmeyeni var. Bizim mahallede makbul bir isim olmayabilir ama bu yerel seçim öncesinde başka pek çok CHP’li belediye başkanını yayınlarına aldı. Ben bunu da dikkate almıştım” 

- Advertisment -