Pakistan Enformasyon Bakanı Attaullah Tarar, Hindistan’ın 24 ila 36 saat içinde Pakistan’a askeri harekat düzenleme niyetinde olduğuna ilişkin istihbarat aldıklarını bildirdi.
Bakan Tarar, Cammu Keşmir’in Pahalgam bölgesindeki terör saldırısına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Tarar açıklamasında, “Pakistan, Hindistan’ın Pahalgam olayını bahane ederek önümüzdeki 24 ila 36 saat içerisinde askeri harekat düzenlemeyi planladığına dair güvenilir istihbarata sahip.
Her türlü saldırganlığa kararlılıkla karşılık verilecektir. Bölgede ortaya çıkabilecek potansiyel felaketlerden Hindistan’ın tamamen sorumlu olacağı belirtiliyor” ifadelerini kullandı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.