Ana SayfaHaberlerGündem“Devlete yalvardım, karakola gittim, çocuğumun yerini söyledim“

“Devlete yalvardım, karakola gittim, çocuğumun yerini söyledim“

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldüren 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti: “26 suçtan benim çocuğumun kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye düne kadar elini kolunu salladı. O kadar ben devlete yalvardım, karakollara gittim. ‘Bu çocuk madde bağımlısı, madde satıyor’ dedim.“

26 adet suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti (19) isimli şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı esnada bir polis memurunun silahını alarak polislere ve etrafa ateş açtı. Polis memurlarının da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ağır yaralanan polis memuru Şeyda Yılmaz (27), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. 

“BUNLARIN HEPSİNİ DEVLETE SÖYLEDİM” 

Olaya ilişkin konuşan Anne Pınar Geçti, oğlunu defalarca kez ihbar ettiğini, tutuklanmasını talep ettiğini söyledi:

“26 suçtan benim çocuğumun kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye devlet bunu götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı. O kadar ben devlete yalvardım. O kadar karakollara gittim. O kadar her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim ben. Bunları hepsini söyledim ben. Yine ben çocuğumun yerini söyledim. Yine çocuğumun ben yerini söyledim, buldurdum. Ama lakin hiçbir anne baba istemez. Çocuğunu kalkıp da polisimizi şehit edecek kadar bir anne baba, cani miyim ben? Ben gerçekten çok üzgünüm” 

- Advertisment -