Ana SayfaHaberlerDünyaSoğuktan donan Texas’ın senatörü tepkiler üzerine Cancun’dan Texas bayraklı maskeyle döndü

Soğuktan donan Texas’ın senatörü tepkiler üzerine Cancun’dan Texas bayraklı maskeyle döndü

Ağır kış şartları yüzünden 2 milyon eve elektrik ve su verilemeyen Texas’ın Cumhuriyetçi senatörü Ted Cruz, tepkiler üzerine Meksika’nın tatil cenneti Cancun’dan döndü.

Texas kar fırtınasının ortasında elektrik kesintisi yüzünden zor günler yaşarken eşi ve kızlarıyla Cancun’a gidişini “Ailemi götürdüm. Zaten bugün dönecektim” diye açıklamaya çalışan Cruz, havayolu şirketinden sızan bilgiye göre aslında Cumartesi günü dönecekti.

Basının karşısına geçen cumhuriyetçi senatör, “İyi bir baba olmayan çalıştım. Uçağa oturduğum anda Cancun’a gitme kararımı sorgulamaya başladım” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

Cruz tepkiler üzerine “Okullar tatil edildiğinden kızlarım arkadaşlarıyla geziye çıkmak istedi. İyi bir baba olmak için dün gece onlarla beraber uçtum ve bugün geri dönüyorum” demişti.

Ama eşinin New York Times’a sızdırılan mesajları bu iddiayı da doğrulamıyor. Çünkü bayan Cruz’un yakın arkadaşlarına “Evde donuyoruz. Cancun’daki Ritz Carlton’a siz de gelin. Biz defalarca kaldık. Güvenliği de iyi” diye mesajlar attığı ortaya çıktı.

- Advertisment -