Süper Kupa’da finalin adı belli oldu: Galatasaray-Fenerbahçe

Turkcell Süper Kupa yarı final maçında Fenerbahçe Adana'da Samsunspor'u 2-0 mağlup ederek finalde Galatasaray'ın rakibi oldu.

Turkcell Süper Kupa yarı final maçında Fenerbahçe Samsunspor’u 2-0 mağlup etti. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri, 4. dakikada Kerem Aktürkoğlu ve 67. dakikada Jhon Duran kaydetti. Samsunspor’da Antoine Makoumbou 77. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

Sarı lacivertliler bu sonucun ardından finalde Galatasaray’ın rakibi oldu. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa finali Cumartesi günü oynanacak.

Önceki İçerikBahçeli, Maduro’nun kaçırılmasını Karayip Korsanları’na benzetti, IŞİD’liler için TC vatandaşı diyen Ali Yerlikaya’yı eleştirdi
Sonraki İçerikUkrayna’ya Avrupa gücü için imzalar atıldı. Macron açıkladı: “Türkiye Karadeniz’de sorumluluk almaya hazır”