Anasayfa / Dış Haber / Trump: “Biden’ın adaylıktan çekilmesinde Obama’nın parmağı var; ‘Ayrılmazsan icabına bakarız’ dediler”

Trump: “Biden’ın adaylıktan çekilmesinde Obama’nın parmağı var; ‘Ayrılmazsan icabına bakarız’ dediler”

Donald Trump, Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesinin arkasında Obama olduğunu iddia etti: “Obama Biden’a, Biden da Obama’ya katlanamıyor... Biden’ın çekilmesinde Obama’nın da parmağı vardı. Hepsi onu terk etti ve ‘Ya dostane bir şekilde ayrılırsın ya da senin icabına bakarız’ dediler. Öyle de oldu.”

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin adayıDonald Trump, Demokratların adayı olmaya hazırlanırken seçim yarışından çekilen mevcut Başkan Biden’ın kararının arkasında eski Başkan Barack Obama’nın olduğunu iddia etti.

Trump, New York Post gazetesine verdiği demeçte, “Obama Biden’a, Biden da Obama’ya katlanamıyor… Biden’ınçekilmesinde Obama’nın da parmağı vardı. Nancy Pelosi de onu yalnız bıraktı. Hepsi onu terk etti ve ‘Ya dostane bir şekilde ayrılırsın ya da senin icabına bakarız’ dediler. Öyle de oldu. Biden’ın da çekilmekten başka seçeneği kalmadı” dedi.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın