Ana SayfaVİDEO HABERVİDEO HABER | Akşener’in gündemi: Saraçhane mitingi, Kılıçdaroğlu’nun Almanya gezisi...

VİDEO HABER | Akşener’in gündemi: Saraçhane mitingi, Kılıçdaroğlu’nun Almanya gezisi…

FOX TV canlı yayınına katılan İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyareti sırasında yaşananlar ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı'nın istifası ile ilgili konuştu: "'Ağabey' dediğim bir isimdir Cihan Paçacı. Paçacı böyle bir eylemi (istifa) yapmasaydı CHP ne yapacaktı? Ama Kuşoğlu'nun söyledikleri duruyor", "Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunanlar beni arasalardı Hande Fırat'ın Erdoğan'ı aradığı gibi ben de Kılıçdaroğlu'nu halka gösterirdim. Beceremediniz. Sonra 'Terbiyesiz, fırsatçı, saygısız' oldu".

Meral Akşener, “Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz” sözlerinin ardından İYİ Parti’den istifa eden Cihan Paçacı’yı hatırlattı: “‘Ağabey’ dediğim bir isimdir Cihan Paçacı” “Paçacı böyle bir eylemi yapmasaydı CHP ne yapacaktı? Ama Kuşoğlu’nun söyledikleri duruyor”

“Kılıçdaroğlu’nun yanında bulunanlar beni arasalardı Hande Fırat’ın Erdoğan’ı aradığı gibi ben de Kılıçdaroğlu’nu halka gösterirdim. Beceremediniz. Sonra ‘Terbiyesiz, fırsatçı, saygısız’ oldu”

- Advertisment -