Ana SayfaHaberler28 Şubat’ın simge ismi Müslüm Gündüz’den Bahçeli’ye methiye: “Devlet Bahçeli, tarihte emsali...

28 Şubat’ın simge ismi Müslüm Gündüz’den Bahçeli’ye methiye: “Devlet Bahçeli, tarihte emsali az görünür bir kahramandır”

28 Şubat sürecinde Fadime Şahin skandalıyla gündeme gelen Aczimendi lideri Müslüm Gündüz, Bahçeli’ye övgülerde bulundu: “Devlet Bahçeli, tarihte emsali az görünür bir kahramandır. Bu devletin bekası uzun senelerdir Devlet Bahçeli’nin firasetli hareketine bağlanmıştır. Eğer Devlet Bahçeli olmazsa ne AK Parti bir şey yapabilir ne öbürü ne öbürü. Bu memlekette milliyetçiler, mukaddesatçılar bir araya geldi mi bunların kuvvetinin karşısında hiçbir şey durmaz. İşte bugün Devlet Bahçeli onu temin ediyor.”

Aczimendi lideri Müslüm Gündüz, sosyal medyada yayılan görüntülerinde MHP lideri Devlet Bahçeli’ye övgülerde bulundu.

Gündüz şunları söyledi:

“Devlet Bahçeli emsalsiz bir kahramandır. Tarihte emsali az görünür bir kahramandır, vefat ettikten sonra anlaşılacak.

Bu devletin bekası uzun senelerdir Devlet Bahçeli’nin firasetli hareketine bağlanmıştır. Eğer Devlet Bahçeli olmazsa ne AK Parti bir şey yapabilir ne öbürü ne öbürü.

Onun hiçbir şey talep etmeden, vatan sevgisi için durduğu yer vatana istiklaliyet kazandırıyor, istikrar kazandırıyor. Devlet Bahçeli yüksek bir insan. Sonra tarih bunu söyleyecek. Şimdi anlaşılmıyor pek.

Milliyetçilerle İslamcıların, Müslümanların bir araya gelmesinin sebebidir. Bu bizim idealimizdir. Bu memlekette milliyetçiler, mukaddesatçılar bir araya geldi mi bunların kuvvetinin karşısında hiçbir şey durmaz. İşte bugün Devlet Bahçeli onu temin ediyor.”

- Advertisment -