Ana SayfaHaberlerA Haber ve Sabah, ‘Tarkan’ın klibinde FETÖ’den ihraç edilen oyuncu’ haberini kaldırdı

A Haber ve Sabah, ‘Tarkan’ın klibinde FETÖ’den ihraç edilen oyuncu’ haberini kaldırdı

Tarkan’ın “Geççek” klibinde KHK’yla ihraç edilmiş eski bir öğretmenin oynadığını iddia eden haberler yapan A Haber, Sabah, Takvim ve Beyaz Gazete bu haberleri sildi. Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi’nden geçtiğimiz günlerde istifa eden Av. Gizay Dulkadir, ilgili haberlerdeki bilgilere erişmek için tüm kolluk imkânlarının sunulmuş olması gerektiğini söylemişti.

Dün (18 Şubat) iktidar medyasında, Tarkan’ın “Geççek” şarkısının klibinde KHK’yla ihraç edilen eski bir öğretmenin rol aldığını iddia eden haberler yayımlanmıştı.

Haberi yayımlayan A Haber, Sabah, Takvim ve Beyaz Gazete’nin daha sonra bu haberi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından kaldırdıkları görüldü.

‘Klibi incelemek için devlet olanakları kullanılmış’

GAnkara Emniyet Müdürlüğü’ndeki işkence iddialarıyla ilgili raporun yayımlanmaması gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde Ankara Barosu İnsan Hakları Merkezi’ndeki görevinden istifa eden Av. Gizay Dulkadir, çıkan haberlerle hakkında sosyal medya hesabından 7 maddelik bir mesaj dizisi paylaşarak, haberlerde yer alan bilgilere ulaşmak için tüm kolluk imkânlarının kullanılmış olması gerektiğini açıklamıştı.

Haberde yer alan bilgilere UYAP ve POLNET’ten (Polis Bilişim Sistemi) ulaşılabileceğini belirten Dulkadir’in paylaşımları şöyle:

- Advertisment -