Anasayfa / Dünya / ABD’nin yüzde 44’ü devletin gizli bir örgüt tarafından yönetildiğine inanıyor

ABD’nin yüzde 44’ü devletin gizli bir örgüt tarafından yönetildiğine inanıyor

2008 ve 2012 seçim kampanyalarında Obama’nın anketçiliğini üstlenen Benenson şirketi Qanon komplo teorilerinin toplumdaki karşılığını ölçmek için özel bir çalışma yaptı. Anket sonuçlarına göre ABD’nin yüzde 44’ü devletin gizli bir örgüt tarafından yönetildiğine inanıyor. Qanon gruplarının en yaygın komplo teorisi olan bu iddiaya inananların oranı Cumhuriyetçilerde yüzde 41, Demokratlarda yüzde 37, partisiz seçmende yüzde 51.

2008 ve 2012 seçim kampanyalarında Obama’nın anketçiliğini üstlenen Benenson şirketi Qanon komplo teorilerinin toplumdaki karşılığını ölçmek için özel bir çalışma yaptı.

Anket sonuçlarına göre ABD’nin yüzde 44’ü devletin gizli bir örgüt tarafından yönetildiğine inanıyor. Qanon gruplarının en yaygın komplo teorisi olan bu iddiaya inananların oranı Cumhuriyetçilerde yüzde 41, Demokratlarda yüzde 37, partisiz seçmende yüzde 51.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın