Ana SayfaHaberlerAdil bey demokrasiden yana dertli: “Maalesef demokrasinin gereği olarak bir rakibimiz var”

Adil bey demokrasiden yana dertli: “Maalesef demokrasinin gereği olarak bir rakibimiz var”

Trabzon’da konuşan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu demokrasiden dert yandı. “Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Bir tarafta ise karşısında maalesef demokrasinin gereği olarak bir aday, rakibimiz var. Aslında ikisinin yan yana koyulması abeste iştigal ama demokrasinin zorunluluğu.”

Memleketi Trabzon’da konuşan Bakan Adil Karaismailoğlu, basınla biraraya geldiği toplantıda şöyle dedi:

“Demokrasilerde seçimler vazgeçilmez. Bir tarafta Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Bir tarafta ise karşısında maalesef demokrasinin gereği olarak bir aday, rakibimiz var. Aslında ikisinin yan yana koyulması abeste iştigal ama demokrasinin zorunluluğu. Bir tarafta dünya lideri, bir tarafta da hayatta hiçbir başarısı, vizyonu, ileriye dönük hiçbir planları olmayan ve maalesef kendi kariyerinde bile ülkemize, vatandaşımıza sıkıntılar yaşatmış bir aday var. Başkanlığını yaptığı partinin belediyelerinde adeta milletine zulüm çektiren bir aday karşımızda. Hiç kıyaslanamayacak şekilde fark açılarak seçimin tamamlanmasını beklerken maalesef Türkiye düşmanları ile ortaklık haline getirmiş makamları birilerine pazarlık yapmış bir aday. Ve Türkiye düşmanlarının ortaklaşa Türkiye’yi karıştırmaya adeta aday olmuş bir rakiple mücadele ediyoruz.”

“14 Mayıs’ta bitirecektik ama çok az bir ayrıntı kaldı”

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turuna da değinen Karaismailoğlu, “Aslında 14 Mayıs’ta bu işi bitirecektik ama çok az bir ayrıntı kaldı. İnşallah o ayrıntı çok daha büyük bir farkla pazar günü tamamlanacaktır. Türkiye’de aydınlık geleceğine çok daha hızlı kulaç atmaya başlayacaktır” diye konuştu.

- Advertisment -