Ana SayfaHaberlerAğıralioğlu: “Şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir”

Ağıralioğlu: “Şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir”

İYİ Parti Başkanlık Divanı’ndan çıkarılması sonrası partisinden istifa edeceği iddiaları ortaya atılan Yavuz Ağıralioğlu: “Görev değişikliği genel başkanların uhdesindedir. Ben, kendisine görev tevdi edilince ‘iyi’, görevden alınınca ‘kötü’ diyecek kadar karakteri ve mizacı zayıf biri değilim. Durum, şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir.”

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti Başkanlık Divanı’ndan çıkarılan Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti meclis grup toplantısı sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Son divan değişikliğinin kamuoyunda bu kadar yankı uyandurmasını partisinin siyasi gücüne bağladığını söyleyen Yavuz Ağıralioğlu şunları söyledi:

“Görev değişikliği, genel başkanların uhdesindedir. Ben, kendisine görev tevdi edilince ‘iyi’, görevden alınınca ‘kötü’ diyecek kadar karakteri ve mizacı zayıf biri değilim. Ben bundan sonra da milletimizin bu değişiklik dolayısıyla ilgisinin, alakasının ve ümitlerinin bize siyasi sorumluluk yüklediğine inanıyorum.

“Ben makam ve mevkilerden güç alarak değil kalbimden kuvvet alarak konuşuyorum ve konuşmaya devam edeceğim. İyilik yolunda iyilerle memleketin selameti için mücadele edeceğiz.

“Dün İYİ Partimizin Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu Bey’in mevzuyla ilgili bir soruya verdiği cevap, bu değişikliğin bir görev değişikliği olduğu, bir tarzı siyasetten vazgeçildiği endişelerini giderecek şekildedir. Partimiz adına yapılan açıklama, partimizde siyasi olarak tarzın değiştiği iddialarını boşa çıkaracak, endişeleri ortadan kaldıracak bir açıklamadır.

“Kamuoyunca da bilinmesini isterim ki, bence de bu durum şahsi bir nöbet değişikliğinden ibarettir.”

- Advertisment -