Ana SayfaHaberlerAhmedinejad’dan Zelensky’e: “Onurlu direnişiniz insanlığın düşmanlarının şeytani planlarını ortaya çıkardı”

Ahmedinejad’dan Zelensky’e: “Onurlu direnişiniz insanlığın düşmanlarının şeytani planlarını ortaya çıkardı”

Ukrayna halkı ve Devlet Başkanı Volodimir Zelensky’e destek mesajı yayımlayan eski İran Devlet Başkanı Mahmud Ahmedinejad: “Sizin onurlu ve neredeyse rakipsiz direnişiniz, insanlığın düşmanlarının şeytani planlarını ortaya çıkardı. Bu kahramanca sebata hayran olurken, İran’ın büyük ulusunun yanınızda olduğuna güvenin.”

İran’ın eski devlet başkanlarından Mahmud Ahmedinejad, Rusya işgaline direnen Ukrayna halkına ve Devlet Başkanı Volodimir Zelensky’e destek mesajı yayımladı.

Ahmedinejad sosyal medya hesabından, “Sizin onurlu ve neredeyse rakipsiz direnişiniz, insanlığın düşmanlarının şeytani planlarını ortaya çıkardı. Bu kahramanca sebata hayran olurken, İran’ın büyük ulusunun yanınızda olduğuna güvenin” mesajını paylaştı.

Ahmedinejad, Pazartesi günü (28 Şubat) yaptığı paylaşımında da Ukrayna’nın NATO üyeliğine alınmamasının ABD, Rusya ve Çin arasındaki dünyayı yeniden paylaşmayı hedefleyen bir anlaşmadan dolayı olduğunu öne sürmüştü.

- Advertisment -