Ana SayfaHaberlerAK Parti milletvekili, Neuss Ülkü Ocağı’nda konuştu: “Onlara Türkiye’de yaşama hakkı tanımadığımız...

AK Parti milletvekili, Neuss Ülkü Ocağı’nda konuştu: “Onlara Türkiye’de yaşama hakkı tanımadığımız gibi, Almanya’da da tanımayacağız”

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, Almanya’nın Neuss kentindeki Ülkü Ocağı’nı ziyaret edip burada yaptığı konuşmanın bir kısmını sosyal medya hesabından paylaştı.

Mustafa Açıkgöz, konuşmasından paylaştığı kesitte şunları söylüyor:

“Onlara Türkiye’de yaşama hakkı tanımadığımız gibi, Almanya’da da tanımayacağız, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar, o PKK denen terör örgütünü, o FETÖ denen terör örgütünü bitireceğiz.

“Bakın arkadaşlar, bunların dini imanı yok. Çok tehlikeliler. Bir tanesi PKK, kitapsız ve Allahsız din düşmanı. Öbürü de Müslümanlığı değiştirmeye, dönüştürmeye çalışan, Hristiyanlığa dönüştürmeye çalışan bir alçak terör örgütü. Uyanık olun lütfen. Bunlara prim vermeyin.

“Bunları Türkiye’de bitirdik Allah’ın izniyle dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar saklandıkları deliklerden çıkartıp yok edeceğiz. Bundan emin olun. Yeter ki birliğimiz, beraberimiz daim olsun. Biz kimseye zulmetmedik, zulmetmeyiz. Ama bize kim yan gözle bakarsa o gözü oyarız.”

- Advertisment -