Ana SayfaHaberlerAK Partili vekil AKPM’deki Rusya karşıtı metni imzaladı

AK Partili vekil AKPM’deki Rusya karşıtı metni imzaladı

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) üyesi Emine Nur Özkan Günay, AKPM’deki Rusya önergesini imzaladığını duyurdu.

Özkan, sosyal medya hesabından “Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından hazırlanan önergeyi insani öncelikler çerçevesinde bir milletvekili olarak imzaladım” mesajını paylaştı.

Özkan, “Ukrayna’nın toprak bütünlüğü ve sivillerin yaşam hakkını korumamız gerekiyor. Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi tarafından hazırlanan önergeyi insani öncelikler çerçevesinde bir milletvekili olarak imzaladım” diye konuştu.

Özkan tüm diplomatik kanalların kullanılması gerektiğini belirtti ve “Cumhurbaşkanımız ‘Ne Rusya ne de Ukrayna’dan vazgeçemeyiz. Bizim derdimiz öyle bir adım atalım ki hiçbirinden vazgeçmeden bu işi inşallah çözelim’ beyanı ile Türkiye’nin uzlaşmadan ve barıştan yana olduğunu çok net ifade etti” dedi.

Özkan dün de Twitter’da “İki yıl geçti ancak ilk günkü acı içimizde… İdlib’de Esad rejimi ve Rusya’nın 34 askerimizi şehit etmesinin yıl dönümü…” mesajını paylaştı.

- Advertisment -