Ana SayfaHaberlerAkşener: "Ben bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım"

Akşener: “Ben bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş başbakanı olacağım”

“Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Her zaman ki gibi sandıkta geldiler sandıkta gidecekler. İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hak edilmiş Başbakanı olacağım. Türkiye genelinde birinci parti çıkacağız. Seçime hazır ve nazır olacağız, seçmenin oyunu namusumuz bileceğiz. Seçim yapılacak efendiler, milli iradeye el uzatanın başına neler geldiğini İstanbul’da İstanbullu belediye seçimleri gösterdi.”

İYİ Parti lideri Meral Akşener İstanbul Yenikapı’da, partisinin 100 Bininci Üye Katılım programında konuştu.

Akşener’in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“İstanbul’da birinci parti olacağız biz. Anket sahipleri bu ucube sistemin ilelebet süreceğini söylüyorlardı. İstanbul’da da Türkiye’de de birinci parti olacağız biz.

“‘Aradan 4 ay geçti anket sahipleri parlamenter sisteme dönülsün mü?’ sorusunu sormaya başladılar. Bunu tartıştıran biziz.

“Sonra anketlerde adını koyduğumuz güçlendirilmiş sistem öne çıkmaya başladı. Sonuç olarak 6’lı masanın sonucu yayınladığımız metin ortaya çıktı. 3 yılın sonunda 6 partinin tamamının onayı ile imzalanmış ise güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçmek Türkiye’de birinci parti olmak hepimiz için çocuk oyuncağıdır.

“Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Her zaman ki gibi sandıkta geldiler sandıkta gidecekler. İnşallah ben de bu ülkenin pazarlıksız, hakedilmiş Başbakanı olacağım.

“Türkiye genelinde birinci parti çıkacağız. Seçime hazır ve nazır olacağız, seçmenin oyunu namusumuz bileceğiz. Seçim yapılacak efendiler, milli iradeye el uzatanın başına neler geldiğini İstanbul’da İstanbullu belediye seçimleri gösterdi.

“Şimdi onlar düşünsün. Kavga çıkarmak, kutuplaştırmak isteyecekler, iftiralarla pranga vurmaya çalışacaklar uymayacaksınız. Biz hedefe ayarlı top gibi seçimde birinci parti olmak için çalışacağız.”

- Advertisment -