Ana SayfaHaberlerAkşener: “Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar...

Akşener: “Eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez”

İYİ Parti’nin İstanbul adayları tanıtım toplantısında konuşan Akşener: “Bu şehri artık, amacı ve derdi tamamen İstanbul olanların yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez. Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu şehri yönetemez.”

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Haliç Kongre Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir adayı Buğra Kavuncu ve İstanbul ilçe adaylarının tanıtım toplantısında konuştu.

Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na

“İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir. İstanbulumuzda sorunlar derinleşti.

Görüyoruz ki hala çözülemeyen birçok sorun var. Hala yetersiz kalan birçok hizmet var. Neden biliyor musunuz? Çünkü siyasetin geldiği noktada İstanbul’a hep paranın şehri olarak bakıldı. İstanbul’a hep şahsi hırs ve intikam aracı olarak bakıldı. İstanbul’a hep kariyer basamağı olarak bakıldı.

Bu şehri artık iki ayağı yere sıkı sıkı basanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık, aklı sadece İstanbul’da olanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık, kalbi sadece İstanbul’la atanların yönetmesi gerekiyor. Bu şehri artık, ilgisi ve odağı İstanbul’un sorunlarında olanların yönetmesi olanların gerekiyor.

Bu şehri artık, amacı ve derdi tamamen İstanbul olanların yönetmesi gerekiyor. Mesela eli genel merkezlerinde, gözü başka mevkilerde, boş zamanlarında da İstanbul’da olanlar bu şehri yönetemez.

Mesela aklı şahsi siyasi hesaplarında, sureti İstanbullularda olanlar bu şehri yönetemez. Mesela sırtında ihmallerin, hataların, veballerin yükünü taşıyanlar da; elinde parti içi çıkarların, koltuk kavgalarının, taht oyunlarının bayrağını tutanlar da bu şehri yönetemez.

Mesela gölgesine sığındıklarının emriyle hareket edenler de kendi gölgesinden cesaret alıp kibirle hareket edenler de bu şehri yönetemez.”

- Advertisment -