Ana SayfaHaberlerAkşener’den Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklamasına ilk yorum: “Seçime daha çok var…”

Akşener’den Kılıçdaroğlu’nun adaylık açıklamasına ilk yorum: “Seçime daha çok var…”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te gazetecilerin Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylıkla ilgili sözlerini sormaları üzerine "Kılıçdaroğlu aday olmayı düşünebilir” dedi ve ekledi: “Seçime daha çok zaman var. O zamana kadar ne olur ne biter hepimiz görürüz.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te gerçekleşen partisinin grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında ortak aday gösterilirse cumhurbaşkanı adayı olabileceğine ilişkin açıklamasına ilişkin bir soruya şu cevabı verdi:

“Kılıçdaroğlu aday olmayı düşünebilir. Ocak 2020’den bu yana geziyorum. Orada bu çalışmayı yaparken, şahsıma, partime veya benim bir hayalime yönelik, ki bu hayalim Türkiye’nin iyi olmasından başka bir hayalim yok bunu net bir şekilde söyleyeyim, en küçük bir toz zerresi kadar seçime yönelik bir çalışma yapmıyorum. Özne sizsiniz diyorum. Yani özne vatandaş, işsiz genç, esnaf diyorum. Vatandaşımız, milletimiz bunu gördü. Seçime daha çok zaman var. O zamana kadar ne olur ne biter hepimiz görürüz. Dediğim gibi Hayrihi ve şerrihi min Allahü teala (hayır ve şer Allah’tandır).”

- Advertisment -