Ana SayfaHaberlerAli Koç: “Aziz Yıldırım benimle uğraşmanın nelere mal olacağını hâlâ anlamadı”

Ali Koç: “Aziz Yıldırım benimle uğraşmanın nelere mal olacağını hâlâ anlamadı”

Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım’a karşı ilk kez çok sert konuştu. Kendisi ve arkadaşlarının Aziz Yıldırım'a hiçbir zaman saygısızlık yapmadığını belirten Koç, bundan sonrasının farklı olacağını söyledi ve ilave etti: “Artık kırgın değil kızgınım.”

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlenen olağan seçimli genel kurul toplantısında davetlilere hitap eden Ali Koç’un konuşmasında dikkat çeken bölümler şöyle:

“Artık kırgın değil kızgınım”

“Benim için artık sadece Aziz Yıldırım’sınız çünkü siz Fenerbahçe’ye saygı duymuyorsunuz, hatta kendinizi hepimizin üstünde görüyorsunuz. Hatta Fenerbahçe’den de büyük görüyorsunuz. Yani siz olmazsanız Fenerbahçe neredeyse olmayacak gibi gösteriyorsunuz ama artık kulübe zarar veriyorsunuz. 3 sene evvel buradaki seçim sonuçlarını hazmetmeniz lazım. Dün göstermiş olduğunuz hazımsızlık, beni küçültmek için yaptıklarınız önce sizi, daha önemlisi Fenerbahçe’yi küçültüyor. Artık haddinizi aştınız. Biz rakiplerle mücadele ederken ne yazık ki sizlerle de mücadele etmek zorundayız. Son derece kendini bilmez, tutarsız, küstah, dengesiz, tehditkâr, intikam isteğiyle bezenmiş açıklamalar, çirkin üslup, yakışıksız içerik, parmak sallama, kibir.. Unutmuştuk biz bunları keşke tekrar hatırlatmasaydı.”

“İntikamınızı benim başkanlık dönemim bitince alın”

“İntikamınızı benim başkanlık dönemim bitince alın. İçine Aziz ve arkadaşları kaçmış diyorsunuz ya bir aynaya bakın. Bana olan husumetiniz kulübümüze zarar vermekte. Koskoca efsane başkanımız Fenerbahçe’yi SPK’ye şikâyet ediyor. Daha dönemimizin ilk başlarında ortak tanıdığımız birine ‘intikamımı almadan ölmeyeceğim’ demişsiniz. Belli ki şaka yaptınız ama 2.5 sene sonra görüyorum ki pek şaka değil. FETÖ’cülükle suçlamadım diyorsunuz, benim bir proje olduğumu özel toplantılarda anlatmışsınız, size yazıklar olsun. Ben sizinle havada, karada, suda her yerde mücadele ederim ama kulübümüze zarar veriyorsunuz.”

“Keşke bize akil insanlık yapsaydınız, elimizden tutsaydınız keşke. Zaman zaman size danışabilseydik. Keşke 3 Temmuz davasının üstüne hepimiz yekvücut gidebilseydik. Sizin çıkarlarınız bu kulübün önüne geçmiştir. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz, bu kulübün başarısızlığını nasıl istersiniz sırf başındakini sevmediğiniz için?”

- Advertisment -