Ana SayfaHaberlerAli Koç’tan Nihat Özdemir’e gol: ‘Hazine garantili borçları ben de imzalarım’

Ali Koç’tan Nihat Özdemir’e gol: ‘Hazine garantili borçları ben de imzalarım’

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendisine ‘borç senetlerini imzala, ben de öyle yapıyorum’ diyen TFF Başkanı Nihat Özdemir’e, onun imzaladığı senetlerin Hazine garantili olduğunu hatırlattı.

Kulüpler Birliği Vakfı’nın Conrad İstanbul Bosphorus’taki toplantısından sonra kameraların karşısına geçen Fenerbahçe Kulubü Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yaşanan harcama limiti krizi için TFF Başkanı Nihat Özdemir’e yüklendi. Koç, hazine garantili havalimanı, yol, köprü gibi projelere ortak olan Limak’ın patronuna şöyle seslendi: 

“Nihat Bey, ‘Yok efendim ben senin yerinde olsam Bankalar Birliği anlaşmasını imzalardım. Ben kendi şirketlerimde imzalıyorum’ demiş. Kendi şirketlerinin borçlarını hazine garantili imzalıyor. Hazine garantili borçları ben de imzalarım. Kendi şirketlerinin yaptığı bütün işler hazine garantili.”

Koç, harcama limitleri uygulamasına da tepki gösterdi:

“Köşeye sıkıştırılmış vaziyetteyiz. 64’ten 18 milyona inmek mümkün değil. Bizde sözleşmeler var yükümlü olduğumuz. Sen bana diyorsun ki ‘Her şeyi çıkar, gerekirse çöpe at, değerlileri değersizleştir, hiçbir pazarlık gücün kalmasın’, olmayacak duaya amin dememiz isteniyor. Oyunculardan kurtulman gerekiyor, onlar da bunu bilecek. Maaşlarını alarak ayrılmak isteyecekler.” 

- Advertisment -