Ana SayfaHaberlerAlparslan Kuytul’un 15 yaşındaki oğlu beyin kanaması geçirdi

Alparslan Kuytul’un 15 yaşındaki oğlu beyin kanaması geçirdi

Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul’un eşi Semra Kuytul, 15 yaşındaki oğlu Muhammed Kuytul’un başına aldığı cop darbesi nedeniyle beyin kanaması geçirdiğini açıkladı. Furkan Vakfı’na ait Furkan Haber internet sitesinde, müdahale eden polislere ait olduğu iddiasıyla yayımlanan bir ses kaydında “Türbanlı türbanlıya vurur mu diyorlar. Bunun onunla ne alakası var. Ama iyi vurmuş. Bayağı inlettirdi” gibi konuşmalar duyuluyor.

Adana’da dün (21 Mart) basın açıklaması yapmak isteyen Furkan Vakfı mensuplarına polisin sert müdahalesi sonrasında Furkan Vakfı Kurucu Başkanı Alparslan Kuytul’un 15 yaşındaki oğlu Muhammed Kuytul’un başına aldığı cop darbesi nedeniyle beyin kanaması geçirdiği açıklandı. Açıklamayı Kuytul’un eşi Semra Kuytul yaptı.

Polisin sert müdahalesi sırasında bir marketin deposuna giren Alparslan Kuytul saatlerce orada kaldıktan sonra evine gitmişti. Fakat Furkan Vakfı’nın sosyal medya hesaplarından yayımlanan görüntülere göre polis müdahalesi, Kuytul’un evinin önünde de devam etti.

Öte yandan Furkan Vakfı’na ait Furkan Haber internet sitesi, müdahale eden polislerin aralarındaki konuşmalar olduğu iddiasıyla bir ses kaydı yayımladı.

Ses kaydında, “Türbanlı türbanlıya vurur mu diyorlar. Bunun onunla ne alakası var. Ama iyi vurmuş. Bayağı inlettirdi”, “Kızlar bugün stres attılar. Ama hazır kuvvetin kızları daha iyi vuruyor. Yok abi çeviğin kızları başka” gibi konuşmalar duyuluyor.

- Advertisment -