Ana SayfaHaberlerAltılı masada iftar günü: Menüde seçim kanunu, ekonomi, yol haritası var

Altılı masada iftar günü: Menüde seçim kanunu, ekonomi, yol haritası var

Altı muhalefet liderinin üçüncü yuvarlak masa toplantısı bu akşam (24 Nisan) Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Masanın ana gündeminde yeni seçim kanununun ardından izlenecek alternatif stratejiler, parlamenter sistem yol haritası ve ekonomi var.

Parlamenter sistem konusunda ortak mutabakat imzalamış partilerin liderlerinin oluşturduğu altılı masa, bugün üçüncü görüşmesini Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Uysal; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu bu akşam partisinin genel merkezinde, iftar yemeğinde ağırlayacak.

Liderlerin bu akşam gündemindeki en önemli başlığın yeni seçim kanununun ardından izlenecek strateji ve yol haritası olacak.

Altı liderin dördüncü buluşması ise mayıs ayında, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

- Advertisment -