Ana SayfaHaberlerAnkara Emniyeti yeni ortaya çıkan 15 Temmuz görüntülerini paylaştı: “Yargı krizine gönderme”...

Ankara Emniyeti yeni ortaya çıkan 15 Temmuz görüntülerini paylaştı: “Yargı krizine gönderme” diye yorumlanınca sildi sonra yine paylaştı

Ankara Emniyeti’nin Twitter hesabından, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilerin Ankara İl Emniyet binasına saldırısını gösteren yeni ortaya çıkmış görüntüler paylaşıldı. “O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız” mesajıyla paylaşılan görüntülerin Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin AYM üyeleri hakkındaki suç duyurusuyla ilgili bir gönderme sanılması üzerine Ankara Emniyeti’ne tepki gösteren mesajlar atıldı. Tepkiler üzerine video silindi. Ancak daha sonra aynı şekilde yeniden paylaşıldı.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Twitter hesabından 15 Temmuz darbe girişiminden yeni ortaya çıkan görüntülerin yer aldığı bir video paylaştı.

“O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız” mesajıyla paylaşılan videoda, darbecilerin Ankara Emniyeti’ne saldırı anları yer alıyordu.

Ancak paylaşılan görüntüler Twitter’da Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkındaki suç duyurusuna bir gönderme olarak düşünüldü ve Ankara Emniyeti’ne tepki mesajları atıldı.

Ankara Emniyeti, tepkiler üzerine paylaşımı kaldırdı. Ancak daha sonra yeniden paylaşıldı.

Tepki mesajlarının bazıları şöyle:

Halk TV’de yayımlanan “Perdenin Önü Arkası” programının Twitter duyurusunda da programın konuları arasında “Ankara Emniyeti yayınladığı 15 Temmuz videosuyla kime mesaj veriyor?” başlığına yer verildi.

- Advertisment -