Ermenistan turuErmenistan turu
Anasayfa / Haberler / Apple CEO’su Tim Cook İstanbul’da: Kapalıçarşı ve Bağdat Caddesi’ni ziyaret etti

Apple CEO’su Tim Cook İstanbul’da: Kapalıçarşı ve Bağdat Caddesi’ni ziyaret etti

Apple CEO'su Tim Cook, Apple ile Türk moda markası Les Benjamins'in iş birliğiyle düzenlenen, markanın kurucusu ve tasarımcısı Bünyamin Aydın'ın yer aldığı “From Earth to Sky” etkinliğine katılmak üzere İstanbul'a geldi.
2

ABD merkezli teknoloji şirketi Apple’ın CEO’su Tim Cook, İstanbul’u ziyaret etti. Cook, ziyaretinden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak Türkiye’de bulunmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

ETKİNLİK ÇİN İSTANBUL’DAYDI

Cook, Apple’ın Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Tim Cook, Apple ve Türk moda markası Les Benjamins’in iş birliğiyle hazırlanan “Bünyamin Aydın ile From Earth to Sky” etkinliği için İstanbul’a geldi.

Kapalıçarşı’dan içerik üreticisi Cem Başak ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Cook, şu ifadeleri kullandı:

“Merhaba İstanbul!

Bu sabah yetenekli yaratıcı Cem Başak ile birlikte Kapalıçarşı’dan gelen muhteşem manzara! Bu olağanüstü ülkeyi ziyaret etmekten çok heyecanlıyım!”

Cook, İstanbul ziyaretinde Apple Bağdat Caddesi’ni ve moda markası Les Benjamins’in kurucusu ve tasarımcısı Bünyamin Aydın’ı da ziyaret etti. Bu buluşmaya ilişkin paylaşımında ise şu ifadeleri kullandı:

“Apple Bağdat Caddesi ve Les Benjamins’in tasarımcısı ve kurucusu Benji’deki inanılmaz ekiplerimizle harika bir ziyaret!”

TİM COOK KİMDİR?

1960 yılında ABD’de dünyaya gelen Tim Cook, 2011 yılında Steve Jobs’un ardından Apple’ın CEO’luğunu üstlendi. Cook, iPhone, iPad ve Mac gibi ürünleriyle tanınan teknoloji şirketinin yönetimini sürdürüyor.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın