Ana SayfaHaberlerArınç konuştu, Erdoğan Beştepe'ye davet etti

Arınç konuştu, Erdoğan Beştepe’ye davet etti

AK Parti’nin kurucularından eski TBMM Başkanı ve eski Cumhurbaşkanlığı İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir buçuk saatlik bir görüşme gerçekleştirdi. Gazetecilere konuya ilişkin açıklama yapan Arınç'a göre görüşme “çok dostane ve olumlu” geçti.

Habertürk programcısı Mehmet Akif Ersoy, eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir görüşmenin gerçekleştiğini yazdı.

Konuya ilişkin Twitter üzerinden paylaşım yapan Ersoy, şu bilgileri verdi:

“Meclis eski Başkanı Bülent Arınç az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yaklaşık 1,5 saatlik bir görüşme yaptı. Görüşme Sn. Erdoğan’ın daveti sonucu gerçekleşti.”

Gazeteci Sedat Bozkurt ise görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, Arınç’ın görüşmeden keyifli bir şekilde ayrıldığını yazdı:

“Ve gecenin haberi, Cumhurbaşkanı Erdogan Bülent Arınç’ı saraya davet etti ve baş başa 1.5 saat görüştüler. Anlatılana göre, Arınç görüşmeden hayli keyifli ayrılmış…”

Arınç’ın açıklamaları gündem olmuştu

Bülent Arınç, BBC Türkçe’den Ece Göksedef’e 29 Kasım’da verdiği söyleşide, Erdoğan’la ilişkisinden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin problemlerine kadar çeşitli konularda önemli değerlendirmelerde bulunmuştu.

Arınç’ın konuştuğu gazeteci Ece Göksedef de sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin şu notu paylaştı:

“Bülent Arınç’la konuştum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine bu akşam kendisiyle görüştüğünü, bir buçuk saate yakın süren görüşmenin “çok dostane ve olumlu” geçtiğini söyledi. İki gün önce BBC Türkçe’ye verdiği röportajda Arınç Erdoğan’dan ‘helallik beklediğini’ söylemişti.”

- Advertisment -