Anasayfa / Haberler / Az bulunan kitaplar altıncı kez Kıraathane’de buluşacak

Az bulunan kitaplar altıncı kez Kıraathane’de buluşacak

Beyoğlu’ndaki Kırathane, altıncı kez bastıkları kitaplarla anaakımda görünmeyen yayınevlerinin katıldığı kitap şenliğine ev sahipliği yapacak.

Beyoğlu’ndaki Kırathane, altıncı kez bastıkları kitaplarla anaakımda görünmeyen yayınevlerinin katıldığı kitap şenliğine ev sahipliği yapacak.

18-27 Ekim tarihleri arasındaki kitap şenliğine bu yıl 26 yayınevi katılıyor.

Bu yılki yayınevleri; 160. Kilometre, Alef, Aras, Beyoğlu Kitabevi, Çeviribilim Yayınları, Encore, Epona, Espas Sanat Kuram, Habitus Kitap, İrene Kitap, İsmail Beşikci Vakfı Yayınları, İstanbul Kürt Enstitüsü Yayınları, İstos Yayın, Kıraathane Kitapları, Lemis, Lis, Peywend Yayınları, Manifold, Nada Kitap, obiçim Yayınlar, Otonom Yayıncılık, Raskol’un Baltası, Sanat Kritik Yayınları, Siren, Tefrika Yayınları, Z Yayınları.

Kıraathane binasındaki şenliğin ayrıntılı programına www.kiraathane.com.tr adresinden ulaşabiliyor. 

Adres:

Kıraathane İstanbul Edebiyat Evi
Asmalı Mescid Mahallesi, Yemenici Abdüllatif Sokak, 1
Beyoğlu, 34430 / İstanbul

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın