Ana SayfaHaberlerAziz Yıldırım: “Haklı olduğumuz her zaman hükümetle mücadelemizi yaparız; FETÖ’yle iç içeydiler...

Aziz Yıldırım: “Haklı olduğumuz her zaman hükümetle mücadelemizi yaparız; FETÖ’yle iç içeydiler o mücadeleyi yaptık”

Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olan Aziz Yıldırım: “Biz devletle kavga edemeyiz ama hükümetle haklı olduğumuz her zaman mücadele yaparız, ki yaptık. FETÖ mücadelesinde, -iç içeydiler- o mücadeleyi yaptık. Yiğit Bulut varmış, tanımam bilmem. Onun trolleri beni AK Parti’nin desteklediğini yazmış. Ben kimsenin adamı değilim. Troller, mroller bu işlere girmesin. Ben parti tutmam.”

Fenerbahçe kongresinde başkanlığa aday olacağını açıklayan eski Başkan Aziz Yıldırım, basın toplantısı düzenledi.

Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Ali Koç, ‘Ben başkan olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar’ dedi. O zaman Ali Koç oldukça Fenerbahçe şampiyon olmayacak.

“Bizi kim şampiyon yapmak istemiyor? İktidar mı, devlet mi? Hakemler mi, TFF Başkanı mı? Kim? Eğer bunlar birbirine bağlıysa, alttan yukarı gitmeyeceğiz. Yukarıdan söyleyeceğiz.”

“Devlet ayrı, hükümet ayrı. Biz devletle kavga edemeyiz. Ama hükümetle haklı olduğumuz her zaman mücadele yaparız, ki yaptık.

“FETÖ mücadelesinde, -iç içeydiler- o mücadeleyi yaptık. Yalnız ben değil, hep beraber yaptık. Ben liderdim, dava arkadaşlarım sizlerle hep beraber yürüdük.

“Ben kimsenin adamı değilim, Fenerbahçe’nin adamıyım. Yiğit Bulut varmış, ben tanımam bilmem. Onun trolleri yazmış: ‘Ben, AK Parti’ye yakınmışım. Onlar beni destekliyormuş.’ Ben kimsenin adamı değilim, kimseden de feyz almadım.

“Troller, mroller bu işlere girmesin. Kendi işleriyle uğraşsınlar. Ben hiçbir partiyi tutmam. Sevdiğim insanlar varsa, onlarla ilgili gider oyumu kullanırım. Benim illa şu parti olsun diye bir şeyim olsa bir partiye girerdim.”

- Advertisment -