Ana SayfaHaberlerDünyaBabası, Britney Spears’i bu kez de hastaneye yatırmak istiyor

Babası, Britney Spears’i bu kez de hastaneye yatırmak istiyor

Geçtiğimiz 23 Haziran’daki duruşmada, üzerindeki baba vesayetinin kaldırılmasını talep eden Britney Spears bu defa da zorla hastaneye yatırılma tehdidiyle karşı karşıya. Spears’ın babası şimdi de vasisi konumunda olduğu kızının akli sağlığının kötüye gittiği ve yardıma ihtiyacı olduğu iddiasıyla acilen hastaneye yatırılmasını istiyor.

2008 yılından beri babası Jamie Spears’ın vesayeti altında olan ünlü şarkıcı Britney Spears, vasiliğin kaldırılması için açtığı davanın son duruşmasında (23 Haziran) 13 yıl önceki sorunlu halinin değiştiğini savunmuş, Kalifornia’daki seks işçilerinin tutsaklığına benzettiği vesayetin kaldırılmasını istemişti.

Duruşmanın dramatik etkisi, sorumlunun mizojinist (kadın düşmanı) medya-yargı düzeni olduğunu savunan ‘Free Britney’ (Britney’ye Özgürlük) kampanyasının etkisini artırmışken, sanatçının 59 milyon dolarlık servetini kontrol eden babasından yeni bir hamle geldi.

Spears’ın babası şimdi de vasisi konumunda olduğu kızının akli sağlığının kötüye gittiği ve yardıma ihtiyacı olduğu iddiasıyla acilen hastaneye yatırılmasını istiyor.

Spears, 23 Haziran’daki duruşmada 13 yıldır kendi parasının sahibi olamadığını hatırlatmış, artık üzerindeki vesayetin tümüyle kaldırılmasını talep etmişti. Öte yandan Spears, ailesinin vasilikten vazgeçmemesi halinde buna şaşırmayacağını, çünkü geçimlerini 13 yıldır vasilik kurumu üzerinden sağladıklarını, her zaman olduğu gibi “ona yardım etmeliyiz” diyeceklerini söylemişti.

- Advertisment -