Ana SayfaHaberlerDünyaBabası, şarkıcı Britney Spears’in vasiliğinden çekilme kararı aldı

Babası, şarkıcı Britney Spears’in vasiliğinden çekilme kararı aldı

Sekiz yıldır Şarkıcı Britney Spears’in vasiliğini yapan babası Jamie Spears, bu görevden ayrılma zamanının geldiğini açıkladı. Jamie Spears, bu süreçte yumuşak bir geçiş için mahkemeyle çalışmak istiyor.

Müzik platformu sitesi Wannart’ın haberine göre, Jamie Spears, kızı Britney Spears’ın vasiliğini bırakma kararını avukatı üzerinden yaptığı açıklamayla duyurdu.

Britney Spears, Haziran ayındaki duruşmada babasının vasiliğinin son bulması için mahkemeye dilekçe vermişti. Avukatın açıklaması, baba Spears’ın kızının hâlâ kendi kendini yönetme yeteneğine sahip olmadığına inandığını da gösteriyor:

“Aslında, Bay Spears’ın vasiliğini askıya almak veya kaldırmak için gerçek bir neden yok ve şu anda vaside bir değişikliğin, Bayan Spears’ın yararına olup olmayacağı oldukça tartışmalı.

“Yine de, Bay Spears haksız saldırıların aralıksız hedefi olsa bile, kızıyla, onun koruyucusu olarak devam eden hizmeti konusunda ortaya çıkan gerilimin onun yararına olacağına inanmıyor. Bu nedenle, görevden alınması için bu haksız dilekçeye itiraz etmesi gerekse bile, Bay Spears, yeni bir koruyucuya düzenli bir geçişe hazırlanmak için mahkeme ve kızının yeni avukatıyla birlikte çalışmayı planlıyor.”

- Advertisment -