Ana SayfaHaberlerBahçeli'den Özdağ'a: Su katılmamış edepsiz, densiz, terbiyesiz, siyaset simsarı, melanetin ümidi

Bahçeli’den Özdağ’a: Su katılmamış edepsiz, densiz, terbiyesiz, siyaset simsarı, melanetin ümidi

Kendisine hakaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki göstererek Bakanlığın önüne giden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a sert sözlerle yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "İçişleri Bakanlığı'nın önüne gelenler terörle mücadelenin önünü kesmek isteyenlerdir. Sanki komut almışcasına saldırıya geçenlerin tam karşısında MHP vardır. Teröristlerin dahi cesaret edemediği protestolarla İçişleri Bakanımıza saldırmak itibarsızlaştırmaya çalışmak su katılmamış edepsizliktir, hainlere yol açan, yol gösteren densizlik ve terbiyesizliktir" dedi. Bahçeli'nin sözlerine Ümit Özdağ, "MHP'nin ilkelerine küfreden Süleyman'a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecek!" diyerek yanıt verdi.

Bahçeli’nin grup toplantısında yaptığı konuşmadan başlıklar şöyle:

“Sığınmacı Meselesi Ülkemizin İstismara Müsait Zaafı Haline Gelmiştir”

“Huzurumuzu kaçırmak için faal halde olan odaklar, bayramda iyice su üstüne çıkmıştır. Türkiye’deki yabancılarla ilgili kirli malumatlar, gerçek dışı iddialar özellikle sosyal medya kanalıyla yoğun olarak servis edilmiştir” diyen Bahçeli, “Sığınmacı meselesi ülkemizin yumuşak karnı, istismara müsait zaafı haline gelmiştir. Sağduyulu kavrayış, ihmal edilemez zorunluluktur. Önü arkası hesaplanmadan, sonuçları öngörülmeden atılacak her adım, toplumun sinir uçlarını tahrip edilecek her yaklaşım doğruca uçuruma açılacaktır. Elbette Türkiye yol geçen hanı, sığınmacı kampı değildir. Sosyal doku, kültürel müktesebat korunmalıdır” diye konuştu.

“Siyaset Simsarlarına İzin Vermeyiz”

“Bazıları sığınmacı sayısını 8 milyon, bazıları 10 milyon iddia ediyor. Bunların hepsi palavradır, devletin kaydı ortadadır. Bizi bağlayan da bu verilerdir” diyen Bahçeli, “Türk milliyetçiliği, ırkçılığı kesin bir dille reddeder. Hiç kimse rol çalıp bizim değerlerimiz ve fikriyatımız üzerinden ahkam kesmeye teşebbüs etmesin. Biz evimizin önünde gecekondu dikmeye hazırlanan siyaset simsarlarına izin vermeyiz. Türk milliyetçiliği bir gönül hareketi, milletine aşkla ve karşılık beklemeden adanmış bir kahramanlık devranıdır” ifadelerini kullandı.

“Su Katılmamış Edepsizlik, Densizlik, Terbiyesizlik, Melanetin Ümidi”

İçişleri Bakanlığı’nın önüne giden Ümit Özdağ’ı “terörle mücadelenin önünü kesmek istemekle” suçlayan Devlet Bahçeli, “Marjinalleşmiş siyasetçiler tarafından İçişleri Bakanımızın hedef alınması, bakanlıkta yığınak yapmaları, milletimizde haklı tepkiye yol açmıştır. Parmak sallayarak tehdit etmek, utanç verici bir alçalma halidir. Bakanlık önüne gelenler, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerdir. Teröristlerin dahi cesaret edemediği protestolarla İçişleri Bakanımıza saldırmak, su katılmamış edepsizliktir. Hainlere yol açan, yol gösteren densizlik ve terbiyesizliktir. Buna da hiç kimsenin hakkı olamayacaktır. Kimin hesabı varsa hukuk yolu açıktır. Bakana ismiyle, kaba şekilde ifade etmek, devlet vakarını saygısızca ayaklar altına almak demektir. Hiçbir bakanlığımız gelişigüzel nümayiş yeri, siyasi rant devşirmenin alanı değildir. Bakanımıza ismiyle hitap edip aklınca meydan okumaya işi götürenler, hangi melanetin ümidi olduklarını düşünmeliler” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz Günlerde de “Meşrebi Bulanık” Demişti

Bahçeli geçtiğimiz günlerde de Özdağ için “Türkiyemiz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin. Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır” demiş; Özdağ ise buna “Meşrebi bulanık demez benle ilgili. Dememesi gerekir. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli’nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim” yanıtını vermişti.

Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye yanıt

MHP’nin ilkelerine küfreden Süleyman’a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecek!

“Ucunda ölüm olsa da Türkiye’nin örtülü işgalin karşı direneceğim”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya destek olarak kendisini hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi.

Özdağ, Twitter’dan yaptığı paylaşımında, “Zafer Partisi’ni kurarken, Büyük Türk Milleti’ne söz vermiştim; ‘Hiçbir saldırı, hiçbir tehdit ve yıldırma operasyonu, benim Türkiye’nin bilim, birlik, barış yolunda verdiğimiz mücadelede geri adım atmama neden olmayacaktır.’ Verdiğim sözün sonuna kadar arkasındayım!” dedi.

Özdağ, ayrıca paylaştığı görselde de şu ifadeleri kullandı:

“Babası Muzaffer Özdağ, annesi Gönül Özdağ MHP Kadın Kolları Genel Başkanı, kendisi iki dönem MHP milletvekili olan bana ‘Soros çocuğu’ diye küfreden; MHP’nin kuruluş sürecine, ilkelerine küfreden Süleyman’a sahip çıkan zihniyeti Türk milliyetçileri değerlendirecektir” dedi. “Ucunda ölüm olsa da Türkiye’nin örtülü işgaline karşı direneceğim” dedi.  

- Advertisment -