Ana SayfaHaberlerBahçeli’den bıyığını kesenlere: “Yolumuza bakıyoruz”

Bahçeli’den bıyığını kesenlere: “Yolumuza bakıyoruz”

MHP lideri Bahçeli, Sinan Ateş suikastı nedeniyle MHP’ye tepki göstermek için bıyığını kestiği videoları sosyal medyadan paylaşanlara seslendi: “Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikâyet edecek değiliz. Her gün katılan binlerce Türkiye sevdalısıyla yolumuza bakıyoruz.”

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in suikast sonucu öldürülmesine ve MHP’nin suikasta sessiz kalmasına tepki gösteren MHP’liler, sosyal medya hesaplarından bıyıklarını keserken çektikleri videolar paylaşmışlardı.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, bıyığını kesenlere seslendi:

“Hiç olmayanların yokluğundan şikâyet edecek değiliz”

“Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikâyet edecek değiliz. Her gün katılan binlerce Türkiye sevdalısıyla yolumuza bakıyoruz. Her değerimizi müdafaa edeceğiz. Kimsenin farklılığına kafa yormayacağız. Öz dururken kabukla ilgilenmeyeceğiz. Sanal ayrımlarla meşgul olmayacağız. Büyük bir aile olduğumuzu hiç aklımızdan çıkarmayacağız.

“Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldırı yapanlarla, yerin yedi kat dibine inseler de hesaplaşacağız, gözlerine baka baka hukukun imkânlarını sonuna kadar kullanacağız. Devletimizi ve milletimizi kimse bozguna uğratamayacaktır. Teminat, MHP ve Cumhur İttifakı’dır.”

- Advertisment -