Ana SayfaHaberlerBahçeli’den Kılıçdaroğlu’na cezaevi tehdidi

Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na cezaevi tehdidi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Van’da yaptığı konuşmayı “vahim” diye niteledi ve böyle konuşmaya devam ederse ona “kanun yoluyla” cezaevinin göründüğünü söyledi. Bahçeli’nin sözleri şöyle:

“CHP Genel Başkanı’nın Van’da yaptığı vahim konuşması skandal olmasının yanı sıra teröre uzatılmış zeytin dalıdır.

“Partisinin Van’da düzenlenen çalıştayında demişti ki ‘Demirtaş’ın Kavala’nın serbest kalmasını istiyorsanız bize katılacaksınız’ Duvara konuşsak dile gelirdi, sanırsınız yüzü kösele derisi, bana mısın demiyor. Sen inkâr etsen de Selahattin Demirtaş teröristtir, haindir, bölücüdür, Türkiye düşmanıdır. Osman Kavala Sorosçudur.

“Bu vaadini nasıl gerçekleştireceksin? Darbe mi yapacaksın, PKK ile birlikte devleti mi ele geçireceksin? Hani sürekli hak, hukuk, adalet diyordun. Hani Kandil’i yakıp yıkacağını söylüyordun. Biz hangi Kılıçdaroğlu’na inanalım?

“Sayın Kılıçdaroğlu anlaşılan aklın başından gitmiş. Çok istekliysen terörist Demirtaş’ın hasretini çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağını atarsın, çulunu serer duvara da halını asarsın.”

- Advertisment -