Ana SayfaHaberlerGündemBahçeli'nin “mermi” tehdidine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: “Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç”

Bahçeli’nin “mermi” tehdidine Kılıçdaroğlu’ndan yanıt: “Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç”

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nı hedef alarak “Alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar” diyen Devlet Bahçeli’ye yanıt verdi: “Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!”

Yalova mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Millet İttifakı’nı hedef alarak CHP ve ittifak ortaklarını 14 Mayıs’ta acıklı bir son beklemektedir. Bu hainler alsalar alsalar ağırlaştırılmış müebbet ceza alırlar ya da vücutlarına mermi alırlar  dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Bahçeli’ye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“Mafyalar, militanlar, SADAT’çılar, 5’li çeteler, domuz bağcılar bir araya geldi, Türkiye’yi tehdit ediyor. Bunları ilk turda tarihin çöplüğüne gömeceksin genç, sonra da Bay Kemal hepsini ait oldukları yere gönderecek. Sana söz!”

- Advertisment -