Ana SayfaHaberlerBakırhan’dan diğer eşbaşkanın partisine isim vermeden üçüncü yol cevabı: "Kimse bize ayar...

Bakırhan’dan diğer eşbaşkanın partisine isim vermeden üçüncü yol cevabı: “Kimse bize ayar veremez, dümeni yanlış yere kıramaz, Türkiye’nin neresinde olursa olsun Üçüncü Yol’da birleşin”

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala, diğer eşbaşkan Tülay Hatimoğulları’nın partisi SYKP’nin üçüncü yolu eleştirip, İstanbul’da AKP-MHP’yi kaybettirmeye çağıran açıklamasından bir gün sonra diğer eşbaşkan Tuncer Bakırhan, Kars’ta konuştu: “Üçüncü Yol karşısında duran her anlayışın karşısında kararlılıkla duracağımızı belirtmek istiyorum. Türkiye’nin neresinde olursa olsun üçüncü yol ağacının altında birleşmeye, mücadele etmeye ve oyunu vermeye çağırıyorum.”

DEM Parti’nin Kars Mitinginde konuşan Tuncer Bakırhan, partililere Üçüncü Yol çağırısı yaptı.

Bakırhan’ın konuşması şöyle:

“Hiç kimse ama hiç kimse bizi 3’üncü yoldan vazgeçiremez, bize ayar veremez. Dümeni yanlış yere kıramaz, biz buna izin vermeyiz. 3’üncü yol faşizmle, yolsuzlukla, adaletsizlikle mücadele etmenin yoludur. Bunun adresi de DEM Parti’dir. Bir yol varsa bizim yolumuzdur. Dolayısıyla Kars’ın Azeresini, Terekemesini, emekçisini Türkiye’nin neresinde olursa olsun üçüncü yol ağacının altında birleşmeye, mücadele etmeye ve oyunu vermeye çağırıyorum.”

- Advertisment -