Ana SayfaHaberlerBarlas ‘fantezi’lerine devam ediyor: Kılıçdaroğlu’nu Amerika'ya versek, buna karşı Gülen'i Ankara'ya getirsek...

Barlas ‘fantezi’lerine devam ediyor: Kılıçdaroğlu’nu Amerika’ya versek, buna karşı Gülen’i Ankara’ya getirsek…

Sabah yazarı Mehmet Barlas bugünkü (16 Kasım) yazısının “Yazdıklarım fantezi” alt başlıklı bölümünde ilginç bir senaryo paylaştı: Amerika ile diyaloğumuz Kemal Kılıçdaroğlu vasıtasıyla daha içten devam eder. Fetullah Gülen de Türkiye'deki seçimlerin sonucuna saygılı olur. Çünkü Amerika'ya böyle bir söz vermiş olarak Türkiye'ye gelir.

Sabah gazetesinin başyazarı Mehmet Barlas bugünkü (16 Kasım) yazısının başında PKK lideri Abdullah Öcalan’ın yakalanması ve aynı dönemde Gülen Cemaati lideri Fetullah Gülen’in Türkiye’den ayrılarak ABD’ye gitmesinin, ABD’nin Türkiye’ye tanıdığı bir “hayat tarzı” olduğunu yazıyor. Barlas, “Bu hayat tarzını şimdi PKK’ya yapılan Amerikan silah ve para yardımlarında da görüyoruz” diyor.

Barlas’ın yazısının devamı şöyle:

Şimdi 1999’u yeniden gerçekleştirsek, mesela Kemal Kılıçdaroğlu’nu Amerika’ya versek ve orada bir çiftliğe yerleştirseler, buna karşı ceza vermeyeceğimize söz vererek Fetullah Gülen’i de alıp Ankara’ya getirsek… Bu şekilde her şey gerçek olur.

Hayallerle kendimizi avutamayız.

Amerika ile diyaloğumuz Kemal Kılıçdaroğlu vasıtasıyla daha içtendevam eder. Fetullah Gülen de Türkiye’deki seçimlerin sonucuna saygılı olur. Çünkü Amerika’ya böyle bir söz vermiş olarak Türkiye’ye gelir.

Bu yazdıklarım fantezi. Sanki Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye verilmesi, Fetullah Gülen’in ise Amerika’ya yerleştirilmesi fantezi değildi. Ne dersiniz?

- Advertisment -