Ana SayfaHaberlerBatman DEM adayı, DEM sözcüsünün “Bir fotoğraf karesinden ibaret değil” sözüne videoyla...

Batman DEM adayı, DEM sözcüsünün “Bir fotoğraf karesinden ibaret değil” sözüne videoyla cevap verdi: “Bir fotoğraf karesinden ibaret değil?”

DEM Parti’nin Batman adayı Mehdi Öztüzün’ün HÜDA PAR’ın Batman adayı Serkan Ramanlı ile birlikte Batman Petrolspor’un lig maçını seyretmesi DEM Parti’de tepki yaratmış, parti sözcüsü Ayşegül Doğan, “Bir fotoğraf için kıyamet koparamıyoruz, bunun bir fotoğraf karesinden ibaret olmadığını hatırlatmak isteriz” demişti. Öztüzün, taraftar liderinin tribünde iki adayın karşılaşmanın bir tesadüf olduğunu anlattığı videoyu paylaştı, “Bir fotoğraf karesinden ibaret değil?” yazdı

DEM Parti Batman Belediye Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün’ün HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ile birlikte Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesi maçını izlediği görüntüler DEM Parti tarafında tepkiyle karşılanmıştı.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, konuyla ilgili şunları söylemişti:

“HÜDA PAR bir devlet aklının aparatı değilse nedir? Böyle bir stratejik aklı reddeder, buna karşı mücadele ederiz. Söz konusu parti ile, geçmişi ile yüzleşmeyen bir parti ile siyasi muhataplık kurmamız söz konusu olamaz. Ortada bunca acı bir arka plan varken, bunlarla yüzleşmeden bugünü ve geçmişi görmeyen bir yaklaşımı reddederiz. Geleceğin inşası için geçmişi bilmek gerekir. Dünden bugüne bedel ödeyen bir gelenek olarak bir fotoğraf için kıyamet koparamıyoruz, bunun bir fotoğraf karesinden ibaret olmadığını hatırlatmak isteriz.”

Öztüzün, X hesabından gazeteci Metin Güneş’in konuyla ilgili yaptığı Youtube yayınından bir kesiti “Bir fotoğraf karesinden ibaret değil?” mesajıyla paylaştı.

Öztüzün’ün paylaştığı videoda Metin Güneş, Batman Petsolspor’un taraftar grubu Yarasalar’ın lideri Ozan Büyükkaya’nın şunları söylediğini aktardı:

“İlk yarıda Mehdi Öztüzün gelmişti. Genç arkadaşlarımız beni çağırdı. Bu sırada Serkan Ramanlı gelmişti. Yanlarına gidip her ikisine de ‘hoş geldiniz şeref verdiniz’ dedim. Serkan Ramanlı, protokol tribününden oraya gelmişti. Nasıl oldu bilmiyorum. Bir süre sonra Serkan Ramanlı oradan ayrıldı, sonra da Mehdi Öztüzün ayrıldı. Serkan Ramanlı ilk kez tribüne geldi. Mehdi Öztüzün’ün de ikinci gelişi. İkinci yarıda da bu sefer AK Parti adayı Adil Sebati Ceylan gelip ziyaret etti.”

- Advertisment -