Ana SayfaHaberlerBatman’da DEM adayı HÜDA-Par adayıyla maç izledi, DEM Parti kızdı: İnfiale neden...

Batman’da DEM adayı HÜDA-Par adayıyla maç izledi, DEM Parti kızdı: İnfiale neden olmuştur

Batman Petrolspor’un dün sahasında oynadığı lig maçını HÜDAPAR’ın Batman adayı Serkan Ramanlı ile DEM Parti’nin Batman eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün yan yana izledi. DEM Parti Batman İl Örgütü ihtar gibi açıklama yaptı: “Dün bir futbol mücadelesinde yaşanan durum halkımızda büyük bir tepkiye ve infiale sebep olmuştur. Söz konusu durum partimizin ilgili kurullarınca incelenmektedir”

HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı ile DEM Parti Batman Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün; Batman Petrolspor ile Anadolu Üniversitesi arasında oynanan maçı TFF 3. Lig maçını tribünde beraber izledi.

İki rakip belediye başkan adayı Batman Yeni Şehir Stadı’ndaki maçı tribünde taraftar grupları Vikingler ve Yarasaların arasında izledi.

Maçtan çekilen görüntüleri paylaşan HÜDA PAR’lı Ramanlı şu ifadeleri kullandı:

“Tribünler farklı renkleriyle güzeldirler. Kardeşliğin diğer adıdır tribün. Yarasasıyla, Vikingiyle her rengiyle bizimdir tribünler. Galibiyetler, mağlubiyetler gelir geçer, baki kalan kardeşliğimizdir azizler.”

DEM Partili Mehdi Öztüzün ise paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Batman Petrolspor’u galibiyetinden dolayı kutlarım. Tribünde bize ve Petrolspor’umuza destek olan herkese teşekkür ederiz.”

DEM Parti’den ihtar gibi açıklama: “Büyük tepkiye ve infiale sebep olmuştur”

DEM Parti Batman adayı Mehti Öztüzün’ün HÜDAPAR adayı Serkan Ramanlı ile yan yana maç izlemesine DEM Parti İl Örgütü’nden tepki geldi.

Partinin Batman İl Örgütü’nün resmi hesabından yapılan açıklamada “söz konusu durumun halkta büyük bir tepkiye ve infiale sebep olduğu” belirtilirken, olayın partinin ilgili kurullarınca incelenmekte olduğu ifade edildi.

TFF 3. Lig  2. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor maçı 1-0 kazandı ve bu galibiyetle puanının 44’e çıkardı ve en yakın rakibine 5 puan farkı yakalamış oldu.

- Advertisment -