Ana SayfaHaberlerBatmanlı gencin Happy Student uygulaması “En iyi girişimcilik” ödülü için yarışıyor

Batmanlı gencin Happy Student uygulaması “En iyi girişimcilik” ödülü için yarışıyor

Happy Student uygulamasını geliştiren 26 yaşındaki Batman’lı Aram Tufan, Avrupa’nın en büyük üçüncü bankası olan Santander Bankası’nın düzenlemiş olduğu En İyi Girişimcilik yarışmasında finale kaldı. Westminster Üniversitesi’nden mezun olan Tufan’ın geliştirdiği ve İngiltere’de kullanılan Happy Student uygulaması evinden uzaktaki bir şehire yükseköğretim için taşınan öğrencileri hedefliyor. Yarışmanın kazananı için oylama online olarak sürüyor.

1996 yılında Batman’da doğan Tufan, Westminster Üniversitesi’nden 2020/21 yılında mezun oldu.

Geliştirdiği Happy Student, dünya çapında 250 milyon potansiyel öğrenci için birden fazla dilde kullanılabilen çevrimiçi bir platform.

Halen Birleşik Krallık’ta okuyan yabancı öğrenciler tarafından kullanılan uygulama öğrencilere  indirimli müze sergileri, tiyatro, konserler, tarihi mekanlar ve uygun fiyata oteller sunuyor. Öğrencilere uygulama üzerinden fırsatlar sunan şirketler arasında Apple, Amazon, Golder Tours, Love Theatre, YHA, Blinkist, Student Art Pass da var.

Santander Bankası Girişimcilik Yarışması’nda yarışan uygulama aşağıdaki linkten email adresini yazıp VOTE’a tıklayarak oy verilebiliryor.  Yarışma 8 Haziran’a kadar devam edecek.

https://www.westminsterbigideacompetition.com/big-idea-2022-video-contest-acceleration/entries/199020148

- Advertisment -