Ana SayfaHaberlerBelediye başkanları yarışıyor: ‘Love Erdoğan’

Belediye başkanları yarışıyor: ‘Love Erdoğan’

New York’ta asılan “Stop Erdogan” billboarduna tepki olarak başlayan “Love Erdoğan” kampanyasına AK Partili belediyeler de katılınca İstanbul’dan Mardin’e billboardlar kalpli, kırmızı renkli “Love Erdoğan” yazılarıyla doldu

New York’un Times Meydanı yakınlarındaki dijital ekrana “Türkiye’nin sessizleri” imzasıyla verilen “Stop Erdogan” reklamı ABD’de yaşayan Türklerin reklamı yayımlayan Outfront Media reklam şirketini telefon ve e-posta ile arayarak protestolarını ifade etmesi üzerine kaldırılmıştı.

Times Meydanı'ndaki 'Stop Erdoğan' reklamına AKP'den tepki - Son dakika  haberleri

Reklama tepki olarak AK Parti’nin Türkiye’de başlattığı “Love Erdoğan” akımına il başkanlıkları ve belediyeler de katılınca ülkenin dört bir yanındaki reklam panoları “Love Erdoğan” yazılarıyla doldu.

İstanbul’da Üsküdar, Gaziosmanpaşa, Ümraniye, Çekmeköy, Sultanbeyli ilçeleriyle Adıyaman, Kocaeli, Sakarya, Mersin-Akdeniz belediyelerinin yanı sıra Amasya, Adana, Giresun gibi şehirlerde AK Parti teşkilatları billboardlara Love Erdoğan ilanları astılar.

Belediye başkanlarından bazları billboardlarda Erdoğan’a yazdıkları sevgi şiirlerini paylaştı, kimi de dünyaya mesaj verdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

- Advertisment -